De verzendkosten als loyaliteitsinstrument
U heeft een webshop en u wilt een hogere ROI en meer omzet genereren? Ons klantloyaliteitsprogramma zorgt ervoor dat uw klanten het niet bij één bestelling laten, maar dat zij gestimuleerd worden om frequenter online te bestellen. Onze klanten hebben een abonnement die hen in mogelijkheid stelt om bij de aangesloten webshops geen verzendkosten te betalen. Hierdoor worden de abonnees geprikkeld om bij de aangesloten webshops meer en regelmatiger te bestellen.

Klantloyaliteitsprogramma als bindende factor tussen u en uw doelgroep
Ons klantloyaliteitsprogramma is de bindende factor tussen uw webshop en uw doelgroep en biedt aan zowel consumenten als bedrijven een sterke en onderscheidende Unique Selling Point (USP). Hiermee creëren wij een win-win situatie voor bedrijven en consumenten. Omdat de klantloyaliteit stijgt bij webshops die geen verzendkosten in rekening brengen wordt de upsell sterk gestimuleert, waardoor de ordergrootte per klant stijgt.


“Consumenten die een bezorgabonnement hebben bij Amazon, kijken voor een aankoop veel minder naar andere retailers.” BRON Retailnews.nl


Trend of ontwikkeling: Abonnement op gratis verzending
Steeds meer shops bieden een betaald model aan voor gratis verzending of snellere verzending. Als je veel vaste klanten hebt, kun je overwegen om een vast bedrag per jaar te vragen en hier gratis verzending (en wellicht wat extra’s) te bieden. Zie bijvoorbeeld de manier waarop ASOS dit doet met een VIP model of Amazon met Amazon Prime.

Bereken je break-even punt voor gratis verzenden

Bereken je break-even punt voor gratis verzenden
BRON Edwindijkstra.com


Uw webshop en de Bezorgabonnement.nl
Ons partnerprogramma is geschikt voor online retailers met of zonder een fysieke winkel. Om in aanmerking te komen voor deelname, dient uw webshop aan een aantal voorwaarden te voldoen.
Deelnamevoorwaarden zijn op technisch en inhoudelijk niveau. Vervolgens stellen wij vast of uw webshop goed past binnen ons concept en geen directe concurrentie kent met andere deelnemende webshops. Omdat we streven ernaar om directe concurrentie te voorkomen is het aantal deelnemende webshop per productcategorie beperkt.

De voordelen:

  • Het verlaagt de drempel voor online bestellen.
  • Het stimuleert herhaalaankopen en aantal bezoeken.
  • Het verhoogt de klantenbinding met uw webshop.
  • Geen affiliate of andere commissie verplichtingen.


 

Wij werken nauw samen met een netwerk van logistieke partners en vervoerders gespecialiseerd in e-fulfilment waardoor u kunt profiteren van zeer scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan verzendkosten, assemblage, retour management, pakket ophaal service, verpakkings- en verzendmateriaal, webshop koppeling en betalingssysteem. Sluit uw webshop aan, trek meer bezoekers en zorg ervoor dat u uw nieuwe en huidige klanten behoudt.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.